Toelichting

Verhuur en rendement

Wanneer u een vakantiewoning op Resort Haamstede koopt, kunt u deze op verschillende manieren gebruiken. De woning kan puur een belegging zijn en wordt dan het gehele jaar verhuurd. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik als tweede woning. In overleg met Landal GreenParks bepaalt u dan welke periode u de woning zelf wilt gebruiken. De resterende tijd wordt de woning beschikbaar gesteld voor verhuur. Landal GreenParks regelt de verhuur en het beheer in zijn geheel voor u: professioneel en met verstand van zaken.

Landal GreenParks is inmiddels uitgegroeid tot de grootste verhuurorganisatie van Nederland als het gaat om vakantiewoningen. De organisatie is al vele jaren actief op Resort Haamstede en heeft zichzelf inmiddels wel bewezen als betrouwbare partij. U kunt met een gerust hart investeren in een vakantiewoning. Onder andere door de waardevastheid van recreatief onroerend goed  en de directe inkomsten uit verhuur, bent u zeker van het behalen van een aantrekkelijk netto rendement van 6%.

De vakantiewoningen worden verhuurd door middel van een poolsysteem waarbij de diverse woningtypen worden ondergebracht in een eigen pool. De huuropbrengsten worden rechtevenredig verdeeld onder de verhurende eigenaren. Met dit systeem kunnen wij iedere individuele eigenaar in dezelfde mate laten profiteren van de financiële voordelen binnen uw pool.  
 

Toelichting